Traktaties voor verjaardag

Wat hebben we een monstermaand achter de rug. Wauw, ik kan alleen maar benadrukken hoe ik ieder dag opnieuw nog versteld sta van het aantal bestellingen en het vertrouwen van onze klanten. We kochten onlangs zo’n 5200 doosjes Smarties in en deze vliegen weer de deur uit.

Vorige maand heb ik voor de eerste keer geen blog geschreven aangezien er simpelweg geen tijd was om er voor te gaan zitten. Goed nieuws natuurlijk aangezien bestellingen altijd voorgaan dan wat geleuter in een blog haha. Gelukkig konden we rekenen op heel wat hulp langs verschillende kanalen en was alles tijdig de deur uit.

Met grote dank aan PostNL, we hebben een TOP bezorger die dagelijks klaarstaat en ik zal hem binnenkort eens proberen te strikken voor een Selfie. Iedere dag zo vrolijk en beleefd, zo zouden er velen een voorbeeld aan mogen nemen. 

We mochten onze 15.000ste traktatie van dit jaar versturen wat toch wel aangeeft dat dit nieuwe concept een schot in de roos is. Het is een ontzettend leuk werkje om ze te maken en we krijgen er altijd veel leuke reacties op zodra ze geleverd werden.

Ieder kindje krijgt van ons dan ook een leuk cadeautje in het pakket zodat ze hun speciale dag extra kunnen vieren.

De voorbije maand hebben we ook beslist om de samenwerking met Didicar stop te zetten. Vanwege een verkeerd geleverde bestelling langs hun kant uit werd een korting gegeven van 30%. Wij hebben niet getwijfeld en deze korting aan onze klanten doorgerekend.

Helaas werd er enkele weken later op een ontzettend onprofessionele en onbeleefde manier gecommuniceerd door de sales manager dat dit niet correct was. Dit was zo ongepast waardoor we dan ook geen seconde getwijfeld hebben en alle lopende bestellingen hebben geannuleerd. 

Er staan er nog enkele op stock in ons magazijn die via winacties weggegeven zullen worden naar het eindejaar toe. 

Het nieuwe schooljaar is begonnen en voor velen ook het allereerste schooljaar. Onze Sugarbooger schoolartikelen zijn dan ook massaal besteld waarvoor dank. We boden een korting van € 10 aan bij besteding vanaf € 50 en wegens het enorme succes verlengen we deze actie tot eind september.

Gebruik de volgende kortinscode in je winkelmandje: SCHOOL

Bedankt aan al die lieve leiders en leidster die dagelijks klaarstaan voor onze kindjes! Zet ze eens lekker in de bloemetjes op 15/sept met een leuk geschenkje. We hebben meer dan 100 originele cadeautjes op onze webshop en natuurlijk voor ieders budget.

Zoals velen onder jullie al weten verkopen we ook honderden stuks tweedehands merkkleding in onze Facebook groep Peuters & Kleuters. We houden zo’n 2x per maand een veiling en dit in de maatjes 92 t/m 116.

Je kan makkelijk lid worden van deze groep door op onderstaande foto te klikken. Momenteel loopt er een veiling tot a.s. zondag 11/sept. Hieronder enkele voorbeelden van de kleding die momenteel te koop staan maar er zijn er meer dan 150.

Voor velen lijkt het nog een ver van mijn bed show maar wij zijn al druk in de weer voor Sinterklaas en Kerstmis. Er zal heel wat nieuw speelgoed toegevoegd worden in de komende weken zodat er een ruime keuze is voor de feestdagen.

Natuurlijk gaat dit weer gepaard met vele leuke acties en gratis producten dus we raden je aan om onze social media zeker in de gaten te houden. Klik op onderstaande knoppen om ons te volgen.

 

Op Instagram mochten we onlangs onze 5000ste volger tellen. Super leuk om deze mijlpalen te mogen bereiken. Dit had ik een jaar geleden zeker niet verwacht.

Bedankt voor jullie steun en vertrouwen en tot snel weer!

💋💋💋
Manuela

Geef een reactie