Algemene voorwaarden & Privacy statement

 

Allez Kidz – Dillestraat 8 – 3670 Oudsbergen – België – BTW BE 0757.680.361

 

1. Verzending

Wij verzenden gratis vanaf € 50. Is je order lager dan dit bedrag dan rekenen wij de verzendkost door van € 5,70 naar BE en € 6.95 naar NL. Veiling stuks worden niet meegerekend, enkel nieuwe webshop producten.

In normale omstandigheden zal een pakket binnen de 5 werkdagen geleverd worden in België en Nederland door PostNL of Bpost. Gelieve er rekening mee te houden dat rond drukke periodes (Sinterklaas, Kerstmis, Pasen, Zomervakanties etc.) de pakketdiensten eventueel vertraging kunnen ervaren.

 

2. Privacy

De persoonsgegevens worden niet gebruikt voor marketingdoeleinden en worden niet doorverkocht aan derden. Wij geven de door jou ingevulde gegevens door aan derde partijen, als dat noodzakelijk is voor de levering van de door jou aangevraagde producten of diensten.

Je mail adres gebruiken we om je onze nieuwsbrief toe te sturen. Als je de nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen dan kun je je altijd afmelden onderaan de nieuwsbrief van Mailchimp. Dit account is verder ook extra beveiligd d.m.v. een tweestapsverificatie.

Al onze klanten hebben het recht op inzage van hun persoonsgegevens. Wij kunnen deze dus altijd bezorgen wanneer iemand dit wenst. Ook voor rectificaties of voor schrappingen.

 

3. Betalingen

Betalingen kunnen gedaan worden via Creditcard, iDEAL of Bancontact.

Eventuele onjuistheden in de facturatie dienen door de klant direct gemeld te worden via info@allezkidz.com zodat we het bedrag kunnen corrigeren.

 

4. Retourneren

Het kan natuurlijk zijn dat een item niet helemaal naar wens is, je mag deze dan uiteraard retourneren. Na verwerking van je retour storten wij het aankoop bedrag binnen 2 werkdagen aan je terug.

Gelieve via ons contactformulier aan te geven dat je een retourzending wilt aanbieden, we antwoorden dan binnen 24u via mail om de verzendgegevens aan je over te maken. Je mag ook een mail sturen naar info@allezkidz.com. Het is verder van groot belang om de retour zending in de originele onbeschadigde verpakking aan te bieden.

De retour verzendkost is altijd op kosten van de koper tenzij anders overeengekomen. Wanneer het teruggestuurde product zich niet in de originele staat bevind, behoudt Allez Kidz zich het recht om de klant aansprakelijk te stellen en een schadevergoeding te eisen.

 

5. Garantie

Zoals opgelegd door de wettelijke bepalingen geldt voor onze producten ook een wettelijke garantie.

Indien een product niet voldoet aan de overeenkomst dient de koper de verkoper hiervan binnen de 7 dagen volgend op de levering op de hoogte te stellen. De eventuele vergoeding hiervoor kan nooit groter zijn dan het  gefactureerde/betaalde bedrag aan de koper.

Gewoonlijke of normale slijtage, onopzettelijke of opzettelijke veranderingen toegebracht door de koper aan het product, het niet kunnen voorleggen van een factuur of geldend betaalbewijs en diverse nalatigheden zijn uitdrukkelijke maar daarom niet limitatieve uitzonderingen op het voorvermelde garantiestelsel.

 

6. Recht om af te zien van de aankoop

De klant heeft het recht om binnen een termijn van 14 kalenderdagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen, deze termijn verstrijkt 14 dagen na levering aan huis of afhaalpunt en dient dus voor die tijd aangemeld te zijn via ons contactformulier.

Ook hier is het van essentieel belang om de retour zending in de originele onbeschadigde verpakking aan te bieden.

Retourzendingen zijn op kosten van de koper tenzij anders overeengekomen met Allez Kidz.

 

7. Winactie social media

Jaarlijks zal er 1 winnaar gekozen worden in december die ons getagd heeft op social media met zijn/haar gekocht product. Dit is een waardebon van € 50 en mag voor al onze producten gebruikt worden.

 

8. Klachten

Wij trachten om de aangeboden artikelen zo nauwkeurig mogelijk te beschrijven en te verduidelijken aan de hand van foto’s.

Indien er zich typfouten voordoen (materiële vergissingen, misslagen), dan berust dit op een menselijke, onvrijwillige fout en kunnen hieraan geen rechten ontleend worden. Kleuren op de foto’s kunnen ook licht afwijken van de echte kleuren. Instellingen en kwaliteit van uw beeldscherm kan hierop een invloed hebben, alsook de lichtinval.

Ruilingen op basis van kleurafwijkingen kunnen wij dan ook niet aanvaarden. Indien u twijfelt aan een bepaald product of verdere info wenst, kan u ons altijd contacteren voor meer info. Wij behouden ons ook het recht voor om onze prijzen aan te passen. Wij stellen ook alles in het werk om onze producten zo goed mogelijk te controleren op eventuele fouten of gebreken.

Indien er zich eventuele gebreken zouden voordoen aan de artikelen aangeboden op onze website zijn wij hiervoor niet aansprakelijk.
Wij vragen u dan zich te richten tot de desbetreffende fabrikant. Gelieve ons dit ook mede te delen zodat wij de producten ook extra kunnen controleren. Wij stellen alles in het werk om eventuele klachten te verhinderen, te verhelpen en op te lossen.
Wij kunnen niet aansprakelijk gesteld worden voor letsels of schade voortkomend uit gebruik van onze producten.

 

*** Allez Kidz behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in haar privacy en cookie statement. Check daarom regelmatig onze website.