Allez Kidz

Hier kunt u een aantal veelgestelde vragen en antwoorden terugvinden.

Mijn levering is nog niet binnen?

In normale omstandigheden zal een pakket binnen de 5 werkdagen geleverd worden in België en Nederland door PostNL of Bpost. Gelieve er rekening mee te houden dat rond drukke periodes (Sinterklaas, Kerstmis, Pasen, Zomervakanties etc.) de pakketdiensten eventueel vertraging kunnen ervaren.

Hoe kan ik retourneren

Gelieve via het contactformulier aan te geven dat je een retourzending wilt aanbieden, we antwoorden dan binnen 24u via mail om de verzendgegevens aan je over te maken. Het is verder van groot belang om deze in de originele onbeschadigde verpakking aan te bieden. De retour verzendkost is altijd op kosten van de koper tenzij anders overeengekomen. Wanneer het teruggestuurde product zich niet in de originele staat bevind, behoudt Allez Kidz zich het recht om de klant aansprakelijk te stellen en een schadevergoeding te eisen.

De klant heeft het recht om binnen een termijn van 14 kalenderdagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen, deze termijn verstrijkt 14 dagen na levering aan huis of afhaalpunt.

Wat zijn de verzendkosten?

Wij versturen gratis vanaf € 50. Is je order lager dan dit bedrag dan rekenen wij de verzendkost door van € 5,70 naar BE en € 6.95 naar NL.

In normale omstandigheden zal een levering binnen België en Nederland een 2-tal werkdagen duren. Gelieve er rekening mee te houden dat rond drukke periodes (Sinterklaas, Kerstmis, etc) de pakketdiensten eventueel vertraging kunnen ervaren.

Hoe kan ik mijn bestelling wijzigen?

Na het plaatsen van je bestelling is het helaas niet meer mogelijk om items te wijzigen. Achteraf retourneren of ruilen is uiteraard mogelijk via de retourprocedure.