Black Friday kindercadeautjes

Het is alweer eventjes geleden dat ik in de ‘blogpen’ ben gekropen. Er is dan ook weer héél veel achter de schermen gebeurd de afgelopen weken.

We kochten maar liefst 200 nieuwe producten in zodat we de Sint en de Kerstman een handje konden helpen dit jaar. Het houten speelgoed blijkt een enorme hit en we moeten eerlijk zeggen dat we zelf ook heel wat in gebruik hebben genomen voor ons zoontje. Stevig speelgoed is dan ook erg prettig voor peuters & kleuters aangezien ze soms nogal hevig kunnen omgaan met spullen.

We hielden zoals gewoonlijk ook weer heel wat winacties de afgelopen maand. Traktaties naar keuze, een XL magneetsticker, een ZAZU slaaptrainer en een Didicar! Ik vind het belangrijk om ook terug te kunnen geven aan onze volgers. Tenslotte zijn jullie ook de reden achter ons succes en op deze manier is het cirkeltje mooi rond.

We krijgen vaak achteraf toch nog berichtjes van deelnemers met de vraag wie er gewonnen heeft. Zoals we in alle winacties vermelden, worden de winnaars altijd bekend gemaakt op onze verschillende social media kanalen. Jullie kunnen ze daar dus ook steeds terugvinden aangezien we dit gewoon online laten staan.

Wil je ook kans maken op gratis producten? Volg ons dan zeker hier:

We mochten deze maand ook met veel plezier aankondigen dat wij officiële verdeler werden van Connetix magneet tegels. Deze creatieve bouwpakketten zijn leuk voor de kids maar ook voor volwassenen! Je kan er echt alle kanten mee op en wij zijn SUPER fan. Ze vallen in de duurdere categorie speelgoed maar het is dan ook echt de moeite.

Je kan de verschillende packs ook aan elkaar toevoegen om zo een ultra XL bouwconstructie te creëren. Geen nood dus om meteen groot in te kopen. Je kan zo bij iedere gelegenheid iets leuks op het verlanglijstje van je kindje zetten waardoor hij/zij steeds verder en groter kan bouwen. Zo is er bijvoorbeeld een ballenbaan toevoeging die voor super veel plezier zal zorgen.

Natuurlijk mag ons gepersonaliseerde traktatie assortiment niet ontbreken in deze blog! Toch wel de meest verkochte producten van onze webshop. Dit jaar gingen er al meer dan 20.000 stuks de deur uit dus dit is en blijft een drukke bezigheid.

Gelukkig krijgen we hier heel wat hulp voor zodat deze bestellingen steeds snel de deur uit kunnen. Tot nu toe hebben we altijd de volgende werkdag kunnen versturen. Het komt dagelijks voor dat we een notitie vinden in de bestelling dat het voor dezelfde week nog is. Mama’s verliezen dit blijkbaar vaak uit het oog. 

We kregen ook steeds vaker de vraag om bepaalde traktaties te splitsen en te mengen. Dit bracht ons op het idee om een doe-het-zelf traktatie categorie aan te maken waarin alles los te bestellen is.

Op deze manier kan je naar hartenlust je eigen traktaties uitkiezen van A-Z en kan je zo goedkoop of zo duur gaan als je zelf wilt. Ook bieden we alle klanten die traktaties bij ons bestellen 10% korting op ons speelgoed met de kortingscode TRAKTATIES zodat ze in 1 klap voorzien zijn voor het verjaardagscadeautje.

Begin dit jaar werd ik overtuigd door medeondernemers uit Oudsbergen om als bestuurslid van Unizo aan de slag te gaan. Ik vind dit nog steeds super spannend en laat de afgelopen maanden alles op mij afkomen om inhoudelijk inzicht te krijgen van het totaalplaatje.

Unizo staat achter ondernemers en ik vind het belangrijk om er voor elkaar te zijn. Het is fijn om te weten wat er zich rondom ons afspeelt en om een impact te kunnen leveren daar waar nodig.

Tenslotte mochten mijn man en ik onlangs ons 1-jarig huwelijk vieren waarvoor ik super dankbaar ben. We zijn inmiddels 7 jaar een koppel en hij is mijn steun en toeverlaat. Deze intense liefde gun ik iedereen! Ons zoontje Noah is de kers op de taart zoals ze zeggen en ik ben iedere dag opnieuw blij dat ik dit geluk heb mogen vinden.

Tot de volgende keer zou ik zeggen!

💋💋💋

Manuela

Geef een reactie