Zwembad speelgoed

Yessss, zomer!

De vakantie van de schoolgaande kindjes is aangebroken. Wij kozen er bewust voor om ons zoontje een aantal dagen per week in te schrijven voor de gemeentelijke kinderopvang.

Deze is gemengd met kindjes van alle scholen uit onze gemeente met kids van 3 t/m 12 jaar waardoor hij ook nieuwe gezichtjes kan ontmoeten die niet op zijn school zitten. We vonden het belangrijk dat hij met kindjes kon blijven spelen maar ook om hier thuis de webshop vlot draaiende te kunnen houden.

Die vingervlugge handjes willen namelijk graag overal aanzitten wanneer hij de kans ziet om in mama haar magazijn binnen te glippen.

Heb je zelf een zwembad thuis? Groot of klein dat maakt niet uit! We hebben een breed assortiment aan zwembandjes van 0-6 jaar, ligbedden, zwembanden, XL eenhoorns & flamingo’s, bekerhouders en waterglijbanen.

Ook leuk om mee op vakantie te nemen en de show te stelen aan het hotel zwembad of in de warme zee.

De afgelopen maand kregen we een enorme hoeveelheid extra traktatie bestellingen te verwerken. Het was duidelijk dat de Nederlandse mama’s ons plots ook hadden gevonden. Een verdubbeling van bestellingen dus we moesten een tandje bijsteken.

Met inmiddels meer dan 10.000 verzonden traktaties sinds januari mogen we ons dan ook wel specialist noemen tegenwoordig. We mochten ook weer heel wat leuke foto’s en bedankjes ontvangen die we graag met jullie delen (met toestemming van de ouders uiteraard).

Iedere maand doen we ook verschillende winacties. Begin vorige week was Ann van Ormelingen de gelukkige winnares van onze sonische vibrerende tandenborstel voor peuters & kleuters. Proficiat aan Mathis eigenlijk aangezien hij hem zal gaan gebruiken. De foto volgt nog in onze volgende blog.

De nieuwe winactie is inmiddels alweer van start gegaan en dit keer geven we een slaaptrainer Sam of Davy weg van het Nederlandse merk ZAZU. Zelf ondervonden we vorige maand dat ons zoontje van 3 plots moeite had om dag en nacht te onderscheiden in zijn bedje. 

Met deze handige slaaptrainers kan je zelf de tijd instellen wanneer hij veranderd naar groen (tijd om op te staan) en rood (tijd om te gaan slapen). Een half uurtje voor het opstaan zal hij oranje worden zodat het kind weet dat het bijna zover is. Ook gaan de oogjes open bij het groen worden en dicht bij het rood worden.

Het werkt heel goed omdat het makkelijk herkenbaar is voor kids. Bij ons was de rust dan ook na 3 dagen weer teruggekeerd en nu mogen we zelfs zijn kamer niet binnen als het schaapje nog niet groen is…

Deelnemen kan nog tot zondag 10 juli 20u via onze sociale media. Klik op de icoontjes hieronder om er rechtstreeks naartoe te gaan.

 

Ben je van plan om met de auto op vakantie te gaan binnenkort? Onze gele fluovestjes zijn Europees gekeurd en mogen dus mee in de auto.
 
De vestjes verhogen de zichtbaarheid in het donker, bij slecht weer en in het verkeer. Heldere signaalkleuren en 2 rondomlopende reflectiestrepen.
 
De roze en blauwe vestjes zijn ideaal voor het schoolverkeer in eigen land. Praktische capuchon met brede reflectiestreep en reflecterende, kinderlijke motieven op de voorkant.
 
Klittenbandsluiting voor individuele aanpassing van de maat en met praktisch tekstveld. Wijde snit voor comfortabel dragen over de normale kleding. Materiaal: polyester, wasbaar.

Na maandenlang wachten kregen we eindelijk bericht van Kiddikutter dan ze weer konden uitleveren. Ook met nieuwe kleurtjes dus we twijfelden niet en kochten er honderden in. Ze zijn zo fijn in gebruik en super veilig om je peuter/kleuter of zelfs grotere kindjes mee aan de slag te laten gaan in de keuken.

 

Sinds februari 2021 verkopen we Slipstoppers. Voornamelijk omdat we zelf zo enthousiast waren voor ons zoontje. Er is ieder jaar zo’n stormloop op deze handige waterschoentjes dat we jullie bestellingen soms niet kunnen bijhouden.

Momenteel is bijna alles in de maatjes XS & S uitverkocht (ook bij de groothandel) dus we zijn in afwachting van hun bericht zodat we snel een nieuwe levering kunnen krijgen van de laatste stuks voor seizoen 2022. In de maatjes M (27-29) en L (30-32) hebben we wel nog een beperkte stock dus wees er op tijd bij.

Deze handige waterschoentjes beschermen die kleine voetjes voor heet zand, hete tegels, gladde vloeren door de antislip onderkant, in het zwembad etc. Ze kunnen ook gebruikt worden in de douche of het bad om valgevaar te beperken. Omdat ze zo fijn aansluiten rond het enkeltje zal je kindje ze ook niet snel verliezen. 

Ideaal op vakantie maar ook in eigen tuin, in huis of voor dans/turnles.

Onze eerste opendeurdag vorige maand was een succes!!

Leuk om heel wat nieuwe (maar ook veel bekende) gezichten te zien. Vooral de positieve complimenten doen deugd. We zitten natuurlijk voornamelijk achter de schermen en online worden niet zo snel ‘complimentjes’ uitgedeeld. Niet dat dat er zoveel toe doet maar ik moet toegeven dat het wel fijn is om af en toe eens te horen dat we goed bezig zijn.

Ik heb het al vaak gezegd maar voor mij is dit de beste job ter wereld en ik zou er dan ook niets aan veranderen. Het voelt voor mij niet aan als werken terwijl er zeker meer dan 40u per week tijd in kruipt. Met veel plezier want kindjes blij mogen maken als beroep is gewoon de beste job ter wereld!

Op onze Instagram mochten we deze week de 4000 volgers bereiken. We hebben nog maar 1 jaartje Instagram dus ook hier best wel een trots gevoel!!

Veel liefs
Manuela 

💋💋💋

ps: op de foto ‘Ella’, het metekindje van mijn man.

Geef een reactie

WIJ ZIJN MET VAKANTIE!

Bestellingen worden vanaf 1 juli verzonden.

Dit zal sluiten in 20 seconden