Cadeau voor de juf en meester

Het einde van het schooljaar nadert weer snel en dit merken we goed aan de verkoop van de juffen en meester cadeaus.

We hebben al budget cadeaus vanaf € 2.95 en mag het iets meer kosten dan hebben we ook leuke gepersonaliseerde koffertjes. Je kiest zelf of ze gevuld mogen zijn met leuke gadgets of dat je ze zelf gaat vullen.

Vorig jaar waren de Slipstop water antislip schoentjes zo’n enorm succes dat we ze dit jaar groot hebben ingekocht. Er werden heel wat nieuwe kleuren en designs toegevoegd dus neem zeker een kijkje.

Deze waterschoentjes zijn handig voor in en rond het zwembad. Op hete tegels of op het hete zand. In de zee of zelfs voor in bad of in de douche om valgevaar te beperken. Ze sluiten mooi aan rond het enkeltje zodat je kindje ze ook bijna onmogelijk kan verliezen. Ook ideaal voor dans- of turnles bijvoorbeeld.

We deden een leuke winactie en Robin was de gelukkige die een paar mocht uitkiezen!

Nieuw deze maand op onze webshop is de slaapkamer collectie van het Nederlandse merk ZAZU.

Ons zoontje van 3 jaar had plots last van slapeloze nachten terwijl hij al zijn hele leven doorsliep. Heel wat veranderingen kunnen ervoor zorgen dat kindjes plots in de nacht veel te verwerken krijgen.

Door de handige slaaptrainer van ZAZU hadden we binnen enkele dagen weer heel wat regelmaat en rust in huis. Je stelt het tijdstip in wanneer hij groen en rood kleurt en de oogjes zullen dan ook open en dicht gaan. Op die manier leert een kindje snel wanneer hij hoort te slapen en wanneer hij mag opstaan. Dit gaf de doorslag om dit merk toe te voegen aan onze webshop.

Ook de handige lichtgevende knuffels zorgen ervoor dat peuters & kleuters zich veiliger voelen en creëren rust voor het hele gezin. De hartslag knuffels mochten natuurlijk ook niet ontbreken voor de allerkleinsten.

Zoals de meesten onder jullie weten hebben we ook een groot aanbod tweedehands merkkleding. De verkoop voor de jongenskleding 80 t/m 116 verloopt al 3 jaar via onze Facebook groep Peuters & Kleuters.

Zo’n 2x per maand organiseren we daar een veiling van ongeveer 200 stuks per keer en dit loopt altijd als een trein. Honderden mooie stuks en het aanbod veranderd iedere maand omdat we uiteraard maar van ieder item 1 stuk hebben.

 

Zoals velen onder jullie al gemerkt hebben zijn wij grote fan van het recycleren/hergebruiken van verpakkingsmaterialen.  

Zo proberen wij alle mogelijke dozen van onze leveranciers/supermarkten met zo min mogelijk reclame te hergebruiken voor jullie pakjes. Uiteraard doen we een grondige kwaliteitscontrole aangezien we jullie goederen in topconditie willen versturen. Ook het opvulmateriaal krijgen wij van lokale handelaren die dit voor ons bijhouden. 

Onze leveringen gebeuren via PostNL en er komt 1x per week een vaste ophaling aan ons magazijn. De dagen ertussenin breng ik jullie pakjes zelf naar het dichtstbijzijnde PostNL punt (13km) met mijn elektrische fiets. Afhankelijk van de afmeting natuurlijk maar het is me zelfs al gelukt met een Didicar! Waar een wil is is een weg zeg ik altijd. 

Natuurlijk hebben we ook een standaard gamma van verschillende maten op voorraad die we inkopen bij de groothandel. Deze moeten vaak minimaal per 250 stuks ingekocht worden dus vandaar beperken we het aantal maten aangezien we ze ook moeten stockeren. 

10.000 stuks ➡️ TIENDUIZEND ‼️‼️

Traktaties, niet iedereen heeft er geduld of tijd voor… 😅

Dit hebben we dan ook flink gemerkt aan jullie bestellingen de afgelopen maanden. Sinds de opstart in januari hebben we inmiddels onze 10.000ste traktatie mogen maken!!!

Echt niet normaal en het is zo’n leuk project geweest om op te starten. Er is erg veel tijd en moeite in gekropen om heel wat leveranciers te vinden en alle samenstellingen te maken, fotograferen, adverteren, … Ieder pakje dat hier de deur uit gaat geeft ons dan ook heel veel vreugde door de vrolijke kleurtjes en wetende dat er weer heel wat kindjes happy zullen worden. 

Ontzettend bedankt allemaal voor jullie vertrouwen en we blijven natuurlijk nieuwe traktaties bedenken om zo steeds een gevarieerd aanbod te kunnen aanbieden. Hier kan je ze allemaal terugvinden.  

Zoals beloofd zullen we deze maand ook onze eerste opendeurdag organiseren!

Het is natuurlijk heel leuk om jullie bestellingen te mogen maken maar het is nog leuker om onze klanten in vlees en bloed te ontmoeten. 

Datum: zaterdag 11 juni
Tijd: van 10u t/m 16u
Adres: Dillestraat 8 in Oudsbergen

Aangezien het ook mijn verjaardags week is krijgt ieder kindje een leuk cadeautje naar keuze mee. We zorgen voor heel wat (spring) plezier dus neem de kids gerust mee. Voor mama en/of papa zorgen we voor een hapje en een drankje.

Volg je ons ook op social media? 

Zoals jullie kunnen lezen is er weer heel veel gebeurd deze maand. Ik zal jullie de rest van de details besparen maar voor mij voelt dit niet als werken dus dat is een groot pluspunt 😀 

Mijn gezin blijft mijn nummer 1 maar ik moet toegeven dat de webshop als een tweede kindje voelt. Vandaar misschien ook niet meteen behoefte aan een echt tweede kindje haha.

Veel liefs
Manuela

💋💋💋

 

Geef een reactie