Bedankjes voor communie

Hier zijn we weer met een nieuwe blog! Het is eventjes geleden maar het is dan ook gestoord druk geweest. Geen excuus maar de blog uitschrijven neemt toch wel wat tijd in beslag. Jullie bestellingen gaan dan ook altijd voor op àlles. 

We zijn druk in de weer met alle communie bedankjes en doopsuikers. Daarnaast lopen de ‘gewone’ bestellingen van traktaties en speelgoed ook flink door dus het is vaak tot in de late uurtjes doorwerken. Natuurlijk met veel plezier.

Allereerst willen we de winnares van onze actie ‘win een springkasteel voor 2 dagen’ ook langs deze weg van harte feliciteren. Kim Vossen was de gelukkige en ze gaat er heel veel kindjes tegelijk blij mee maken hebben we vernomen en dit in september. De foto’s zullen dus later zeker verschijnen. 

We kregen de laatste weken veel vraag van ouders om ook traktaties samen te stellen voor de wat oudere kindjes. Gezien onze webshop eigenlijk gericht is op Peuters & Kleuters waren ze tot nu toe meer gericht op 0-5 jaar.

Maar natuurlijk zijn we ingegaan op deze vraag en kwamen er enkele traktaties bij voor de 6-12 jarigen. Ook voor de 18+ zijn we momenteel in volle ontwikkeling omdat er ook aanvragen binnenkomen voor werk gerelateerde traktaties. 

Nog enkele dagen en het is moederdag. Je wilt je (schoon)moeder dan ook graag laten genieten van een leuke verrassing en daar hebben wij leuke cadeautjes voor. 

Je kan voor een kant-en-klare variant kiezen maar we kunnen ook een op maat gemaakt cadeautje samenstellen. Velen onder jullie kozen de laatste dagen voor een gevuld gepersonaliseerd koffertje in het roze, blauw of goud.

De koffertje kunnen het hele jaar door besteld worden dus ook voor geboortes, huwelijken, etc.

We deden ook een nieuwe bedrijfsreportage omdat we inmiddels een jaartje verder zijn. Ons zoontje groeit dan ook als kool en is nu alweer 3 jaar. Bij mezelf is het extra jaartje gelukkig nog niet zo goed zichtbaar (alhoewel ik begin dit jaar mijn hangende bovenste oogleden eindelijk heb laten verwijderen)! Dikke aanrader trouwens. 

Ik ben zelf ook enorme fan van ‘gewone’ foto’s en die gebruik ik dan ook veel op de social media kanalen zoals jullie vaak voorbij zien komen. Op die manier zie je het ‘echte’ product en dat geeft toch vaak meer vertrouwen heb ik gemerkt.

Echter foto’s van mezelf maken is dan weer wat moeilijker en vandaar huur ik regelmatig een professionele fotograaf in. Op die manier kan ik jullie ook laten zien wie er achter Allez Kidz schuilgaat. Selfies zijn niet voor mij weggelegd…

Product in de kijker: Scoot & Ride 

Deze handige loopfietsjes kunnen in no-time omgebouwd worden naar een stoere step.

Ze zijn te gebruiken van 1 t/m 5 jaar. Voor de allerkleinsten begint het als een loopfietsje. Dankzij het lage zitje zal je kindje erg stabiel zitten. Voor de groteren is dit de step versie en door de twee voorwieltjes zorgt hij voor evenwicht. Ook beschikt hij over een kantelbeveiliging waardoor hij niet naar voren zal omklappen en heeft hij ergonomische handgrepen. De scoot & ride is ook uitgerust met een voetrem.

Wanneer het kindje echter moe begint te worden van al dat steppen na een flinke rit kunnen ze comfortabel zittend verder mee rollen. Ombouwen is super simpel. Trek aan de hendel, draai het zitje en voila! Verkrijgbaar in verschillende kleuren en varianten. Hij weegt amper 2.8kg dus makkelijk mee te nemen. Het stuur is verstelbaar van 57 t/m 64 cm.

Maximaal gewicht 20 kg zittend en 50 kg staand.

Vergeet je ons zeker niet te volgen op Instagram & FB?

Tenslotte zijn we druk in de weer met het plannen van een opendeurdag. Deze zal doorgaan op een zaterdag met hoge kortingen op ons peuter & kleuter assortiment!

Bijna 3 jaar werken we al achter de schermen online maar we zijn ook heel benieuwd om nieuwe (en bekende) gezichten te zien deze dag. Nieuw speelgoed, tafelhulpmiddelen, geschenken, etc. Maar ook een mooi assortiment tweedehands merkkleding voor jongens én meisjes zullen we gaan uitstallen.
 
Spring- en klimplezier gegarandeerd voor de kids. Ook krijgt iedere klant een leuk cadeautje mee deze dag. De exacte datum volgt nog.
 
💋💋💋
Manuela
 
ps: sinds enkele weken kan je een groot deel van ons tweedehands kinderkleding aanbod online terugvinden op onze webshop!
 
Klik op de foto’s hieronder om een kijkje te nemen.

Geef een reactie