Doopsuiker zelf maken

De schoolgaande kids hadden begin deze maand krokusvakantie. Hier was het dus ook niet anders en ik had het een beetje onderschat om een hele week te werken met een bijna 3-jarige in huis.  

Gelukkig kon ik dan ook rekenen op de grootouders en mijn zusje om een 2-tal daagjes over te nemen zodat ik even flink kon bijwerken. Jullie bestellingen blijven immers gewoon binnenkomen en tevens ben ik in volle productontwikkeling van de nieuwe categorie bedankjes. 

Met mijn nieuwe ‘Cricut plotter’ aanwinst heb ik dan ook mijn handen vol. Het is een fantastische machine maar het heeft ook heel wat opleiding en workshops nodig om het toestel en de software onder de knie te krijgen. 

Gelukkig ben ik altijd enthousiast om nieuwe dingen bij te leren die me interesseren. Doordat onze traktaties zo in de smaak vallen bij jullie kregen we meer en meer de vraag om ook voor de komende communies en lentefeesten iets uit te werken.  

Hierdoor hebben we een nieuw assortiment met bedankjes aangekocht die we nu dus kunnen beletteren met Vinyl of ronde stickers. Klik op de foto’s hieronder om rechtstreeks naar de categorie Bedankjes te gaan.

Je kunt ze al vanaf € 0.95 bestellen! 

Door de enorme stroom aan extra producten voor de traktaties en bedankjes hadden we dringend extra rekken nodig. Dankzij mijn lieve man heb ik nu weer een fantastisch overzicht op de nieuwe stock en kan ik praktisch en snel werken.

Nog eens een dikke kus, ook langs deze weg! 

Zoals jullie ongetwijfeld voorbij hebben zien komen mogen wij vanaf nu het Webwinkel keurmerk dragen!

Dit wilt zeggen dat wij voldoen aan de wettelijke verplichtingen omtrent online verkopen, retourneren, algemene voorwaarden, klachtenbehandeling, etc. 

Onze bedank kaartjes die jullie in de bestellingen terugvinden met een snoepje voor de kids kwamen ook midden februari binnen.

Trots op het mooi design en hopelijk vinden jullie ze ook leuk. Big thanks toPublilemon’ te Oudsbergen om het drukwerk te realiseren.  

Het grote succes van ons traktatie assortiment bleef ook niet onopgemerkt bij onze concurrentie. Plots horen we dat er ‘Partyzakjes’ als nieuw product worden toegevoegd en bij bezoek aan de homepage staat het zelfs te pronken als hoofdproduct.  

Grappig want nog niet zo lang geleden werd ik door diezelfde webshop benaderd dat ik geen Didicar en Kiddikutter mocht verkopen aangezien hun deze al veel langer verkochten. Achja, ik sta altijd open voor gezonde concurrentie dus laat maar komen! Gewoon vreemd om eerst met het vingertje te wijzen en het vervolgens dan zelf te gaan doen… 

Ons traktatie assortiment is dan ook compleet anders en niet te evenaren. We bieden een brede gepersonaliseerde aanpak die vrijwel uniek is in zijn soort. Klik op onderstaande foto om ons assortiment en de prijzen te bekijken. Wens je graag een traktatie op maat of in een bepaald thema dan kan dit ook altijd. 

We hebben ook een breed aanbod aan ronde sluitstickers. Kies een bestaand ontwerp of maak er zelf eentje op maat. Klik op de foto hieronder om rechtstreeks naar de categorie ‘Stickers’ te gaan. 

Vorige week vroeg ik in onze FB groep of iemand wist hoe en waar we de vluchtelingen van Oekraïne konden helpen in regio Noord-Limburg. Met name zocht ik inzamelpunten en een overzicht van de benodigde spullen. 

Als mama doet het enorm veel pijn om al die kinderen met hun gezinnen te zien vluchten voor al dit onnodige geweld. Ik ben dan ook vastberaden om mezelf voor deze kinderen in te zetten en te helpen daar waar ik kan. 

 Inmiddels heb ik zelf contact gezocht met ons lokale gemeentebestuur en OCMW. Ik kreeg door dat vereniging St. Vincentius inzamelpunten heeft op de volgende adressen: 

De Druppel, Dorpsstraat 60 3665 As 
De Kleine Drempel, Stift 36 A 3960 Bree 

Waar kan je zoal mee helpen?  

Pampers 
Dekens  
Kinderkleding  
Speelgoed 
Schoenen 
 

 We kregen ontzettend veel berichtjes en het doet dan ook echt deugd dat jullie zoveel willen helpen. Samen kunnen we iets betekenen dus ontzettend bedankt voor jullie bijdrage in dit hele verhaal!  

Ook zagen we onlangs baby William voorbij komen met het Menkens Syndroom. Het raakt me steeds enorm om jonge ouders te zien of horen die hun kindje mogelijks veel te vroeg moeten afgeven.

Hij zal zijn 3de verjaardag niet halen zonder het peperdure medicijn dat in Spanje positief getest werd.

We dachten dan ook geen 2x na en doneerden een mooi bedrag zodat ze hopelijk snel aan het medicijn kunnen komen om hun eenjarig zoontje te helpen. 

Wil je ook helpen door een donatie te doen? Klik dan op onderstaande foto: 

Ons eigen zoontje Noah mag op 19 maart 3 kaarsjes uitblazen. Eindelijk mogen we een feest geven zonder beperkingen of restricties. Voor hem de eerste keer maar gelukkig heeft hij er niet veel van meegekregen de afgelopen 2 verjaardagen. 

Ik ga dus helemaal los in de versieringen, taart, bedankjes, etc… Hier alvast een voorproefje van wat er gepland staat. Noah is helemaal gek van paddenstoelen en kabouters!

Vanwege deze feestmaand hebben we ook weer een MEGA winactie gelanceerd. Een springkasteel naar keuze en dit voor 2 dagen vrij te kiezen in 2022.

Je kan nog meedoen tot aanstaande zondag 20 maart. Op onze Facebook pagina, FB groep en Instagram mochten we inmiddels meer dan duizend deelnemers tellen dus we zien dat de actie in de smaak valt. 

Via onderstaande icoontjes kan je de actie terugvinden om zo ook deel te kunnen nemen!

Zo, dat was weer een hele boterham voor de afgelopen maand. We deden ook nog een nieuwe bedrijfsreportage met een professionele fotograaf en daar meer over in de blog van volgende maand.

Bedankt voor het meelezen en tot snel maar weer! 

 Veel liefs 
Manuela 

💋💋💋

Geef een reactie