Traktaties zelf maken

We kunnen het niet ontkennen. De traktatie bestellingen zijn onverwacht hoog. Het is inmiddels een dagdagelijkse bezigheid en we doen dit dan ook met veel plezier. 

Het geeft enorm veel voldoening om het eindresultaat te zien. Ook krijgen we hele fijne reacties van onze klanten zodra ze het pakje ontvangen hebben. Vaak gaat dit gepaard met leuke foto’s van de kindjes die helemaal happy zijn met hun traktaties. 

Klik op onderstaande foto om het hele assortiment met prijzen te zien.

De sluitstickers kunnen makkelijk gepersonaliseerd worden. Hierdoor is de traktatie dan ook helemaal af en is het ook duidelijk welk kindje er heeft uitgedeeld in de klas. Dit is ook gratis bij bestellingen van traktaties. 

We kregen ook veel vraag van handige mama’s die enkel de stickers wilden bestellen. Als je zelf een knutsel wonder bent en dus enkel de gepersonaliseerde afwerking zoekt dan is dat ook geen probleem. Je kan ze al vanaf €1.95 bestellen op onze webshop. Zoek je iets anders? Wij denken graag met je mee en maken met veel plezier je gewenste ontwerp. 

Klik op onderstaande foto om ze te bekijken.

Vanwege het grote volume pakjes dat wij inmiddels mogen verzenden hebben wij onze verzendkost omlaag kunnen krijgen bij PostNL.

Natuurlijk willen we dit dan ook voor jullie doen en verzenden we sinds kort voor € 4.95 naar zowel BE als NL. Vanaf € 50 is dit nog steeds gratis natuurlijk.

Verder kregen we de laatste weken ook veel vraag naar communie bedankjes. Onze klanten wilden dit graag combineren met ons traktatie assortiment en we zijn dus flink aan de slag gegaan. 

Deze nieuwe creaties zijn vanaf nu beschikbaar en kunnen ook makkelijk gepersonaliseerd worden. We zullen het assortiment en de verschillende kleuren nog gaan uitbreiden in de komende maanden alsook de manier van personaliseren. Ook zullen we voor geboortes en huwelijken ingeschakeld kunnen worden. 

Binnenkort zal dit zelfs mogelijk zijn met goudfolies of andere manieren van belettering.  

Het is dus lekker druk en ik heb vaak het gevoel dat ik in een dag liefst 48u de tijd had. Op dit moment doe ik nog steeds (bijna) alles zelf. Aankoop, Verkoop, Productontwikkeling, Magazijn beheer, Marketing & Social media, Logistiek, Producten op webshop aanmaken, Klantenservice, Verzend & inpak proces, Boekhouding (deels uitbesteed), IT (deels uitbesteed), … 

Als startende ondernemer is dit geen verrassing natuurlijk. Ik voel me dan ook gezegend dat ik me voltijds mag bezighouden met iets waar ik zoveel voldoening uithaal. Alle leuke berichtjes, bedankjes en steun doen me dan ook ontzettend deugd.  

Helaas kregen we deze maand ook een flinke tegenslag te verwerken. Iemand die enorm kort bij ons staat kreeg het verdict van ‘kanker’. Voor mij is het de eerste keer dat ik ermee in aanraking kom en het was een enorme schok voor ons gezin. 

De komende maanden zullen nog heel wat onzekerheid met zich meebrengen maar we hopen dat de operatie & het herstel goed zal verlopen. En natuurlijk dat er geen uitzaaiingen zijn of andere tegenslagen. Hier gaan we niet van uit maar het zit toch constant in het achterhoofd. 

Tenslotte ben ik ook druk op zoek naar een eigen pand. Op dit moment werk ik nog van thuis uit aangezien ik een grote opslag/werkruimte heb maar dit begint toch stilletjes te klein te worden. 

Ook krijg ik vaak de vraag van klanten of ik een winkel heb om te bezoeken dus het is een logische stap om te zetten. Natuurlijk komt daar enorm veel bij kijken en ik heb mezelf dan ook een half jaar de tijd gegeven om alles uit te zoeken en op poten te zetten. 

Zeker nu in de drukte is dit 1 van de laatste dingen die op het to-do-lijstje staan aangezien het geen dringende zaak is. Wel is het iets waarin ik me in heb vastgebeten en dus ook zeker wil gaan realiseren naar het einde van dit jaar toe. 

Bedankt aan allen die weer tot het einde hebben meegelezen en voor al jullie vertrouwen en bestellingen tot nu toe. 

Veel liefs
Manuela 

Geef een reactie