Speelgoed 1 jaar

Allereerst de beste wensen voor iedereen. 

De voorbije maand is echt omgevlogen! We mochten voor heel wat kindjes een pakje versturen die door de Sint of door de Kerstman werden afgeleverd.

Noah werd natuurlijk ook flink verwend. 

Het was ons eerste ‘feestseizoen’ en ik ben dankbaar dat ik me sinds november fulltime op de webshop mag richten. Anders hadden we nooit alle pakjes tijdig de deur uit gekregen gezien de drukte.  

Ik hoop dan ook dat jullie genoten hebben met jullie families en mooie herinneringen hebben kunnen maken. 

We zijn in december ook begonnen met kindertraktaties op onze webshop. Toen ons zoontje Noah in maart 2 jaar werd heb ik jullie beloofd om me hierin te verdiepen. Veel gezinnetjes hebben geen inspiratie en dit is dé oplossing.  

Bij de start kregen we veel aanvragen voor specifieke thema’s zoals Paw Patrol, Frozen, Spiderman, Plop, Unicorn, etc. We zijn hier dan ook mee aan de slag gegaan en hebben inmiddels een heel assortiment op onze webshop. 

Je kan ze makkelijk per stuk bestellen en dus ook mixen indien gewenst. Vanaf 6 maanden oud hebben we al traktaties zodat de allerkleinsten ook verwend kunnen worden. Je mag ook altijd aanpassingen doorgeven. 

We zitten bijna aan 1000 verzonden traktaties en er zal dan ook een leuke winactie aan gekoppeld worden. 

Klik op de foto hieronder om ons aanbod online te bekijken. 

Zoals iedere maand deden we ook nu weer heel wat winacties.

We gaven een traktatie pakket van 15 stuks weg en onze kerstloterij van 10 cadeautjes ging als een trein met maar liefst 850 deelnemers op onze verschillende social media kanalen. Dit zorgde ervoor dat we besloten om nog eens 5 extra winnaars te trekken.

Het doet ons dan ook deugd dat we in totaal zo’n 30 kindjes hebben kunnen blij maken in december!

Voor velen kindjes van jullie was het begin deze maand ook de start van het schoolavontuur. We zagen dit weer enorm in de bestellingen van rugzakjes, drinkbussen en boterhammen doosjes. 

Onze Noah is zelf in november gestart en gezien de lange vakantie van 3 weken waren we een beetje bang dat hij wat moeite ging hebben. Niets was minder waar en hij huppelde gelukkig zo de schoolpoort binnen.  

Fijn gevoel inmiddels om te weten dat hij er graag naartoe gaat. In de afgelopen maanden merken we dan ook flinke sprongen in zijn spraak en zelfstandigheid. Goed bezig dus! 

Vanaf vorige week gaat hij ook afwisselend hele dagen zodat hij toch nog regelmatig zijn middagdutje kan doen en dit werkt tot nu toe prima. Dikke duim voor Noah. 

We hebben de afgelopen weken ook niet stilgezeten en ons assortiment flink uitgebreid. Er werden meer dan 100 nieuwe producten toegevoegd op onze webshop. 

Uiteraard allemaal specifiek op peuters en kleuters gericht dus neem zeker eens een kijkje in onze categorie NIEUW. Klik hier op de foto om het nieuwe aanbod te bekijken. 

Zoals velen van jullie weten verkopen we ook iedere maand honderden stuks tweedehands merkkleding. Dit steeds in de maatjes 80 t/m 110.

Deze zijn zo goed als nieuw (soms zelfs nieuw met het kaartje eraan) en dit aan scherpe prijsjes. Gezien er veel vraag kwam om ook meisjeskleding toe te voegen zijn we hier dus ook mee gestart sinds december. 

Dit loopt super goed dus we gaan dit ook zeker blijven doen. Je kan onze facebook groep genaamd ‘Peuters & Kleuters’ volgen om niets te missen. 

We hebben inmiddels ook de 100.000ste bezoeker mogen verwelkomen op onze webshop! Dit vond ik zo bijzonder… We zijn net een jaartje online dus het geeft enorm veel voldoening om te zien dat onze winkel zo druk bezocht is.  

Bedankt allemaal om mee te schrijven aan ons verhaal d.m.v. jullie bestellingen. Ik ben zo ontzettend dankbaar dat het zo goed loopt. Ik doe het ook echt graag! 

Voor de komende maanden hebben we dan ook nog heel wat spannende dingen in petto aangezien we flink willen uitbreiden. Stay tuned zou ik zeggen!! 

Veel liefs
Manuela

💋💋💋 

ps: volg ons ook zeker op Instagram! 👇

Geef een reactie

WIJ ZIJN MET VAKANTIE!

Bestellingen worden vanaf 1 juli verzonden.

Dit zal sluiten in 20 seconden