Trakteren op school

De feestmaand is aangebroken! We merken dit natuurlijk al enorm aan de bestellingen de laatste paar weken aangezien velen onder jullie de Sint/Kerst aankopen deden op onze webshop.

We hebben dan ook flink geïnvesteerd in nieuwe producten. Klik op de foto hieronder om eens een kijkje te nemen in de categorie NIEUW! 

Ben je nog op zoek naar een leuke verrassing voor een peuter of kleuter?

We hebben ook cadeaubonnen en je kan het bedrag zelf kiezen. De code kan makkelijk en gratis via mail aan je bezorgd worden. Wil je liever een fysieke bon dan kan dat natuurlijk ook. We pakken hem dan mooi in en leveren deze aan huis zodat je hem onder de boom kunt leggen.

Klik op onderstaande foto om naar dit product op onze webshop te gaan.

Eind november was er Black Friday en dit zorgde voor een explosie aan bestellingen. In eerste instantie waren we niet van plan om mee te doen aangezien we nog in ons eerste jaartje opstart zitten.  

We konden dan ook niet concurreren met de grote spelers die kortingen van maar liefst 50% of meer gaven. Toch kregen we veel vraag van onze klanten of er speciale acties kwamen dus uiteindelijk zijn we dan toch heel wat artikelen in promo gaan zetten voor jullie.

Bedankt voor alle bestellingen, we hebben onze handen vol gehad! 

Zoals gewoonlijk deden we ook weer een aantal winacties. We mochten zelfs de 7000 leden bereiken in onze FB groep Peuters & Kleuters! Nog altijd geeft het me de nodige kriebels wanneer we weer een duizendtal gestegen zijn. 

Nicole Janssen – Pakketje merkkleding meisjes
Pascale de Cort – Babypakket € 100
Kelly Ceusters – Pakketje merkkleding jongens
Alle klanten – Gratis muurcirkel bij bestelling  > € 25 

Volgen jullie ons ook op social media om geen acties mis te lopen? 

Zoals velen onder jullie weten proberen we zoveel mogelijk verzenddoosjes te hergebruiken. Verschillende zelfstandigen in onze gemeente helpen ons hierbij.

De doosjes waar geen reclame op staat en die nog in degelijke staat zijn komen dan ook regelmatig aan bij jullie thuis aan met onze WIJ DOEN GROEN sticker.

Natuurlijk is dit niet altijd mogelijk en hebben we ook weer een hele voorraad nieuwe doosjes binnen gekregen. Dit gaf weer heel wat gezellig vouwwerk!

Ons zoontje Noah gaat inmiddels enkele weken naar school. Gelukkig waren de traantjes bij het afzetten snel voorbij.

Hij huppelt nu zelfs de school binnen wanneer we hem afzetten. Super trots op ons kleine ventje want het zijn enorm veel nieuwe indrukken voor die kleintjes.

Zoals velen onder ons had ik het zelf als mama misschien nog moeilijker dan Noah zelf… 

De absolute topper in de laatste weken is met nr. 1 de Didicar.

Gezien het grote succes hebben we de promo dan ook verlengd en blijft hij ook in december nog met € 10 korting beschikbaar! 

Klik op de foto hieronder om rechtstreeks naar de webshop te gaan.

Ons eerste jaar webshop zit er bijna op en natuurlijk staan er heel wat zaken gepland in het nieuwe jaar. We willen uiteraard enorm blijven investeren in nieuwe producten. Dit staat altijd op nr 1.

Verder wil ik ook in mijzelf blijven investeren want als drijvende kracht achter deze webshop is het belangrijk om mentaal en fysiek gezond te zijn. Gezien ik het komende jaar fulltime aan mijn webshop kan werken hoop ik dan ook dat we NOG meer kunnen groeien en uitbreiden. Dit allemaal dankzij jullie natuurlijk.

Ik kan erg genieten van de kleine dingen. Onlangs postte ik onze kerstboom op de socials en er kwam een golf aan mooie commentaren. Heerlijk om te zien.

Voor degene die hem nog niet zagen, hier is hij dan!

Ik wens jullie allemaal fijne feestdagen en alvast een gelukkig nieuwjaar! 

Deze mag natuurlijk niet ontbreken… 

Veel liefs
Manuela
💋💋💋

Geef een reactie