Kinderkamer decoratie

De feestdrukte is begonnen en dat is goed merkbaar in onze bestellingen. Op dit moment zien we dat de leveringen nog steeds binnen de 2 werkdagen aan huis geleverd worden.

Zoals de meesten onder ons weten zal eind november en de hele maand december een enorme druk komen op de pakketdiensten. Hier zullen dus (zoals gewoonlijk) vertragingen door ontstaan.

Wees dus zeker op tijd met bestellen zodat je geen ongemak zult ondervinden. 

Deze maand heb ik ook afscheid genomen van mijn werkgever en heb ik besloten om mij nu voltijds te gaan richten op mijn webshop de komende 12 maanden.

Ik voel tot in mijn kleinste teentje dat dit helemaal mijn ding is, dus ik ga er gewoon voor! Ik ben vastberaden om mijn droom waar te maken en niet langer afhankelijk wil zijn van een werkgever met alle regeltjes en verplichtingen. Ik heb gemerkt, in de laatste jaren van mijn carrière, dat ik graag zelf de controle heb en mijn eigen ding kan doen. Dit is dan ook cruciaal bij het runnen van een eigen zaak. 

Nog groter nieuws is dat onze kleine man vorige week begonnen is aan zijn schoolavontuur.

Met een bang hartje heb ik hem afgezet aan de schoolpoort.  Wat een mooi moment had moeten zijn, was voor mij toch net iets minder. Een spartelend kind achterlaten, die helemaal over zijn toeren gaat, was niet wat ik voor ogen had. Het is ergens een troost dat Noah dat nu ook nog vaak doet als ik hem bij de kinderopvang afzet, terwijl hij daar toch wel heel vertrouwd is.

Volgens de juf was het ook na 2min oké. Echter zodra ik hem ga halen in de middag (hij gaat voorlopig halve dagen) en hem naar de opvang breng dan is het daar weer hetzelfde scenario. Dit dus 2x per dag doorgaan is niet leuk.

Het zal uiteindelijk wel allemaal wennen, en het gaat ook iedere dag een klein beetje beter. Ik lig er dus niet van wakker gelukkig. Hij heeft al zoveel bijgeleerd in deze 2 weken waarvan ik al versteld sta!

De afgelopen weken hebben we ook weer heel wat winacties gehouden omdat we ons succes graag delen met onze volgers en hier de mama’s die in de prijzen vielen: 

 Deborah Peeters – Peuterpakket t.w.v. € 75
Elke Elrich – 10 pakken Bambix groeimelk
Justine Vanallemeersch – Gratis merkkleding pakketje
Freya Schamp – Cadeaubon € 25
Nicky De Meyer – Gratis merkkleding pakketje 

We mochten ook leuke foto’s ontvangen van de gelukkige kindjes dus die wil ik jullie zeker niet ontzeggen.

Heerlijk toch?!

Aangezien ik gewoonlijk alleen maar achter de schermen terug te vinden ben van mijn peuter & kleuter webshop, leek het me leuk om ook eens op de voorgrond te treden. Met Black Friday in aantocht is dit dus het ideale moment.

Volgende week vrijdag sta ik dan ook met een pop-up shop bij mijn goede vriendin Schoonheidssalon Anneleen in Bocholt. Ik kijk ernaar uit om mijn klanten eens in levende lijven te mogen ontmoeten!

Welkom dus! In het salon zijn er ook allerlei juwelen, handtassen, verzorgingsproducten en cadeaupakketten van Atelier Rebul te verkrijgen en ook hier worden leuke kortingen aangeboden. Een hapje en drankje zullen ook niet ontbreken. 🥂 Kaulillerdorp 23 – Bocholt van 17u-21u. 

De Kiddikutter  

Die kleine koppige dondersteentjes zijn opeens niet meer weg te slaan uit de keuken. Ze willen alles zien en nadoen. Erg goed natuurlijk voor hun motoriek en ontwikkeling maar hoe kan je dit veilig laten verlopen? 

Deze super handige kindermesjes snijden door alles behalve door kleine vingertjes! Top product en natuurlijk CE-gekeurd. We hebben ze in allerlei kleuren dus neem zeker eens een kijkje: 

Zoek je voor de feestdagen (of andere gelegenheid) nog een cadeautje dat net iets meer mag kosten? Dan is dit fel gegeerde board de ideale verrassing. Het We Rock balance board is er al vanaf € 99.95 én gratis geleverd! Het grote verschil hier ten opzichte van andere borden is de vingerveiligheid van je kindje dankzij de getrapte rand.  

Het vilt beschermt het board en de vloer en zorgt voor minder geluiden tijdens het spelen. Het vilt is 100% wolvilt met het ‘Ökotex 100’ label. Het We Rock! Rockerboard is CE-gekeurd voor staand gebruik vanaf de leeftijd van 3 jaar. De miniversie is geschikt vanaf 2 jaar. Het is gemaakt van FSC gelaagd beukenhout en is afgewerkt met gecertificeerde watergedragen lak.  

Zoals velen onder jullie weten verkopen we maandelijks honderden tweedehandsstuks merkkleding voor Peuters & Kleuters in onze FB groep.

Tot nu toe deden we dit alleen voor jongens maar gezien de grote vraag naar meisjeskleding gaan we hier vanaf december ook mee starten. Klik hier op het FB icoontje om rechtstreeks naar onze groep te gaan en de veilingen mee te volgen.

Heb je zelf meer dan 20 stuks merkkleding voor meisjes liggen in de maatjes 80 t/m 104 dan mag je ons altijd contacteren. We hebben interessante formules en nemen al het werk voor je uit handen.

Deze coole en makkelijk verplaatsbare stickers zijn ontzettend leuk voor de kinderkamer, speelkamer of woonkamer. Ze vrolijken iedere ruimte op en kindjes kunnen er met onze krijtstift op schrijven of tekeningen maken met de bijgevoegde magneten. 

We proberen dagelijks zoveel mogelijk doosjes te recycleren die nog in degelijke staat zijn, om zo ecologisch mogelijk mee te denken in ons verzendproces. Wanneer je dus een pakje binnenkrijgt met een ‘wij doen groen’ sticker, dan weet je waarom!  

Zo, dit was het dan weer voorlopig en ik wens jullie alvast een fijne Sinterklaas met de kids.

Ik vermoed dat juf Roos en de Sint liedjes jullie inmiddels wel de oren uitkomen zoals hier bij ons!

Veel liefs
Manuela
💋💋💋

Geef een reactie