Houten keukentje

Lieve klanten, vrienden en familie

Ik kan niet benadrukken hoe dankbaar ik ben voor de inmiddels meer dan 1000 bestellingen die wij hebben mogen ontvangen sinds de start van de webshop begin dit jaar. Ik kan het nog steeds moeilijk vatten dat het zo’n succes is! 

Natuurlijk stop ik er mijn hart en ziel in maar dit doen er zovelen en ik lees ook enorm veel verhalen van medecollega’s op webshop forums die hun droom niet van de grond krijgen dus ik besef iedere dag maar weer dat het niet vanzelfsprekend is allemaal. 

We zijn achter de schermen ook druk bezig om onze webshop een nieuwe look te geven. Gezien het assortiment zo snel gegroeid is hebben we meer en meer categorieën nodig voor onze producten dus we hadden nood aan een nieuwe stijl. 

Ook zullen we een lichte aanpassing in onze naam doorvoeren waardoor de webshop van Allez Kidz naar Alles Kids zal gaan. Velen spraken de naam verkeerd uit en het had ook een effect op onze Google zoekresultaten. Jullie zullen hier zelf verder weinig van merken aangezien alle producten automatisch worden doorverwezen. 

We laten ons succes dan ook niet onopgemerkt voorbij gaan en geven maandelijks heel wat gratis producten weg aan onze volgers. Hier de gelukkige kindjes van vorige maand die in de prijzen vielen en ook een ‘happy customer’ van ons tweedehands kinderkleding concept.

De hele insteek van dit webshop verhaal is om specifiek producten aan te bieden voor peuters & kleuters waardoor we ons kunnen onderscheiden van vele andere winkels. Speelgoed voor kindjes van 1 tot 2 jaar en speelgoed voor kindjes van 2 tot 4 jaar is onze specialiteit.  

Het helpt natuurlijk dat we zelf een kleuter in huis hebben dus ik vind dat kwaliteit en goede prijsverhouding voorop moet staan in de zoektocht naar nieuwe producten. Volg ons dus zeker op FB & Instgram door op de icoontjes hieronder te klikken en vervolgens ‘volgen’ aan te klikken.

De feestdagen komen er weer aan en als je dus zoekt naar een origineel baby cadeau, een origineel peuter cadeau of een origineel kleuter cadeau dan ben je bij ons aan het juiste adres. Hier een greep uit ons assortiment: 

Houten speelgoed voor baby’s 
Vormendoosjes voor peuters
Puzzels voor kleuters
Peuterspeelgoed
Loopwagentjes van 1 tot 4 jaar
Kleurpotloden en stiften voor kleuters
Knutselspullen voor peuters
Hulpmiddelen tijdens het eten
Hulp bij zindelijkheid 

Swipe hier door de meest populaire items van onze klanten.

Deze snackcup is absoluut 1 van onze meest verkocht producten van het afgelopen jaar. Kleine vingertjes kunnen makkelijk aan de stukjes fruit of snacks maar ze kunnen er niet zomaar uitvallen. Ideaal dus voor die knoeiende peuter- en kleuter handjes.

Ze zijn gemaakt uit zacht silicone en zijn ook afwasmachine bestendig en beschikbaar en vele kleuren.  

Nu de scholen terug bezig zijn mogen deze handige verzamelboeken niet ontbreken in jullie kasten. Afgelopen met rondslingerende pasfoto’s en klasfoto’s. Fijn allemaal geordend in deze mooie boekjes zodat je een mooie collectie bij elkaar kunt verzamelen. 

Nog een absolute musthave is de flexibele racebaan puzzel. Je kindje kan deze makkelijk overal mee naartoe nemen en de racebaan is geschikt voor bijna alle ondergronden zodat iedere peuter en kleuter er heel wat speelplezier aan zal beleven. Hij kan zelfs mee in bad aangezien hij dan blijft plakken aan de rand! 

Verder kunnen jullie de gekende merken in ons assortiment terugvinden zoals Vtech, Little Dutch, Chicco, Fisher-price, Didicar, Nuby, Nickelodeon, We Rock balanceboards, Kiddikutter, Lego en we kunnen nog wel eventjes doorgaan. Kortom, genoeg keuze!  

Dit schattige geschenkzakje mag ook zeker niet onbreken voor de Sinterklaas of kerstcadeautjes. 

Nou dat was het weer en super bedankt om in dit avontuur mee te volgen.

Heb je nog vragen? Stuur me dan een berichtje via de website of Messenger.

Veel liefs 💋💋💋
Manuela

Geef een reactie

WIJ ZIJN MET VAKANTIE!

Bestellingen worden vanaf 1 juli verzonden.

Dit zal sluiten in 20 seconden