Huwelijks geschenkjes

September is alweer van start gegaan en er zijn heel wat kleintjes (en grotere kindjes) begonnen aan het nieuwe schooljaar. Voor velen zelfs het eerste schooljaar dus enorm spannend! 

Ons eigen zoontje Noah zal over een 6-tal weekjes mogen beginnen en we zullen misschien zelfs even wachten tot na kerst aangezien hij nog zeker een 3-tal uurtjes slaapt ‘s middags en we willen dit ook niet onnodig afpakken. Ze moeten immers nog lang genoeg naar school gaan… 

Er gingen in ons magazijn de afgelopen maand dan ook merkbaar meer bestellingen weg met rugzakjes, drinkbussen, snacktorens en boterhammendoosjes. 

Wij zijn zelf hartstikke tevreden van het merk Sugarbooger. Stevige en kwalitatieve producten: Ftalaat- en BPA-vrij dus vooral voedselveilig en gemaakt voor langdurig gebruik. 

Zoals jullie weten geven we iedere maand heel wat gratis producten weg omdat we gewoon graag iets terugdoen voor onze volgers. Dit waren de gelukkigen van vorige maand: 

Schoolfoto verzamelboek – Liesbeth Colson
Gratis kleding pakket merkjes – Deborah Peeters
Magnetische muursticker – Danielle Alting
Gratis kleding pakket merkjes – Julie Hirsch
Didicar naar keuze – Pris Brewee 

Het magische deurtje voor een bezoekje van de tandenfee is onlangs in ons assortiment gekomen en is een grote hit.  

Vele mama’s kennen de ergernis, je kind gaat slapen en legt het tandje onder zijn/haar kussen zodat er ‘s morgens een centje of andere beloning onder komt te liggen. Echter bij de zoektocht naar dit tandje door mama of papa wek je per ongeluk je kind en begin het dan maar eens uit te leggen.  

Die kleintjes zijn niet meer zo goed voor de gek te houden dus hebben wij de ideale oplossing voor dit probleem met dit handige poortje. Het stimuleert tenslotte ook de fantasie van je kind. 

Wil je het voor iets anders dan de tandenfee gebruiken dan kan dat natuurlijk ook! 

Deze leuke muurcirkels in Jungle thema fleuren iedere ruimte onmiddellijk op. Je kan ze bevestigen aan de muur maar ze worden ook standaard meegeleverd met een houdertje waardoor je ze makkelijk op een kast of bureau kan plaatsen. 

We merken aan jullie bestellingen dat ze erg in de smaak vallen en zullen dit gamma dus ook zeker gaan uitbreiden in de toekomst naar andere thema’s en maten. 

Ook wij proberen ons steentje bij te dragen aan het milieu en we hergebruiken zoveel mogelijk verzenddozen. Velen onder jullie zullen dus ook zeker al een pakje binnen hebben gekregen met onze ‘WIJ DOEN GROEN’ sticker.

Natuurlijk kijken we altijd naar de stevigheid van de doos aangezien we jullie producten zeker veilig willen versturen! 

De afgelopen zomer werd overschaduwd door extreem noodweer. Vele gezinnen werden zwaar getroffen en het enige positieve uit dit verhaal vind ik toch de grote golf van solidariteit. Vaak leven we in een ‘ieder voor zich’ maatschappij maar in situaties zoals deze laten we toch ook zien dat we samen sterk kunnen staan. Ook wij steunden de getroffen gezinnen met ons bedrijf door een bedrag te schenken aan de hulpdiensten. 

Onlangs bleek het prachtige initiatief van ‘Boven de wolken’ wankel te staan doordat de inzamelactie van warmste week niet doorging en op die manier hun grootste inkomsten in rook opging. Het volk liet dit echter niet voorbij gaan en er werden heel wat andere acties opgezet waardoor er heel wat miljoenen werden ingezameld. Ook hier steunden wij met ons bedrijf omdat we zulke mooie organisaties niet willen zien verdwijnen.

We deelden de landelijke sms-actie op onze verschillende social media kanalen waardoor velen van jullie ook hebben gesteund. Bedankt hiervoor! Wil je alsnog steunen? SMS dan BDW naar 4430 (Belgische gebruikers).

De Didicar staat deze maand aan € 49.95 ipv € 59.95 en dit in alle kleuren. Dit magische wagentje kan rijden zonder motor of accu wat toch wel heel bijzonder is.

Door aan het stuur heen en weer te draaien begint hij vanzelf vooruit te gaan hij kan tot 120kg gewicht dragen. Jarenlang speelplezier gegarandeerd dus en ze kunnen zowel binnen als buiten gebruikt worden. 

In ons gamma werden deze zomer de sonische elektrische tandenborstels toegevoegd voor peuters en kleuters. Een grote hit zo blijkt want we hebben verschillende keren onze stock moeten bijvullen. Ze zijn verkrijgbaar in het blauw en roze en we hebben ook de navullingen van 18+ maanden.  

In de originele verpakking zit een heel starterspakket met een borsteltje van 0-18 maanden, de tandenborstel, een batterij en een borsteltje 18+ maanden. De batterij is ook kinderveilig omdat dit met een schroevendraaier open en dicht gemaakt moet worden. 

Onze stoere dierenkrukjes mogen niet ontbreken in jullie huishouden. We hebben ze in verschillende kleuren en designs en ze kunnen tot wel 80kg gewicht aan dus ze zijn zeker stabiel voor kleine maar ook grote kindjes.

De dinosaurus, de olifant en de neushoorn zijn op zoek naar een nieuwe thuis dus wil je er ook eentje adopteren dan klik zeker op onderstaande foto. 

Tenslotte hebben velen van jullie voorbij zien komen dat wij onlangs getrouwd zijn. We hebben een fantastisch huwelijksweekend achter de rug.

Omdat we niet op dezelfde dag van ons feest voor de gemeente trouwden hadden we lekker 2 dagen feest.  Zoals mijn korte kring me kent toon ik soms wel wat ‘diva’ gedrag en vond ik het dan ook nodig om niet 1 maar 2 trouwjurken te dragen op deze 2 dagen.

Voor mij was het mijn eerste (en hopelijk ook laatste) huwelijk en ik vond het dan ook geweldig om me een weekend prinses te mogen voelen. Bedankt voor de vele felicitaties!  

Veel liefsManuela  

💋💋💋

Geef een reactie

WIJ ZIJN MET VAKANTIE!

Bestellingen worden vanaf 1 juli verzonden.

Dit zal sluiten in 20 seconden