Schoolspullen 2 jaar

We zijn alweer augustus inmiddels en we kunnen het niet ontkennen, het weer wilt niet echt meewerken dit jaar. Het buitenspeelgoed doet het gelukkig wel nog altijd goed want daar hebben we een mooi gezegde voor:

‘slecht weer bestaat niet, enkel slechte kleding’

Zie hier ons uitgebreid aanbod aan zowel binnen als buitenspeelgoed. Je kan swipen om onze toppers te zien en door op de foto’s te klikken kom je meteen op de speelgoed pagina uit op onze webshop!

We mochten onze 50.000ste bezoeker verwelkomen wat eerlijk gezegd gewoon hallucinant is op een 8-tal maanden. We deden de afgelopen maand dan ook weer leuke winacties voor onze volgers en de volgende mama’s hadden prijs:

Peuter pakket t.w.v. € 50 – Claudia Bervoets
Gratis kleding pakket merkjes – Mieke Baeten
Springkasteel vrij te kiezen voor 2 dagen – Ellen Schepers
Gratis kleding pakket merkjes – Cinsia Cinsia
Schoolfoto verzamelboek – Liesbeth Colson

We vinden het ontzettend leuk om iets terug te doen voor jullie en we blijven dit ook zeker doen. Jullie zorgen er uiteindelijk voor dat wij in de mogelijkheid zijn om uit te breiden en te groeien. Super bedankt hiervoor!

We hebben verder ook hard gewerkt achter de schermen zoals jullie weten en sinds vorige maand is onze baby afdeling dan ook online gegaan. We willen deze categorie nog flink gaan uitbreiden de komende maanden zodat we ook met geboortelijsten kunnen gaan werken.

Klik op de onderstaande foto om rechtsreeks naar de baby afdeling te gaan.

Met het schooljaar in het vooruitzicht is het ook dringend tijd om de schooltas, drinkbus, brooddoos en/of snackcontainer klaar te zetten voor die kleine spruitjes. Voor velen onder ons zal dit het eerste schooljaar zijn en dus ook enorm spannend voor de kindjes (maar vooral voor ons mama’s).

Deze super leuke setjes van Sugarbooger zijn duurzaam, super stevig, BPA en loodvrij. Door de vele designs en kleuren hebben we voor ieder wat wils.

We willen jullie een duwtje in de rug geven met een kortingscode van € 5 bij besteding vanaf € 30 in het sugarbooger assortiment. Gebruik dan deze code in je winkelmandje: SUGARBOOGER

Klik op de onderstaande foto om rechtstreeks naar alle Sugarbooger combinaties op onze webshop te gaan.

Verder hebben velen onder ons deze zomer hard gewerkt om onze kindjes zindelijk te helpen worden. Voor de 1 gaat dit al wat makkelijker dan de ander. Zelf hebben we met onze Noah (2,5j) ondervonden dat het potje geen succes was.

Hij werd er letterlijk hysterisch van dus we dachten dat hij er nog niet klaar voor was. Echter probeerden we enkele weken later met de toiletverkleiner en het opstapje zodat hij naar de ‘grote mensen toilet’ kon gaan en dit was onmiddellijk een succes.

We krijgen hem er nu zelfs niet meer vanaf! Klik op 1 van de onderstaande foto’s om rechtstreeks naar de zindelijkheidspagina te gaan op onze webshop. We hebben allerlei handige hulpmiddelen zoals anti-lek broekjes, plasbeschermers voor de auto, potjes, etc…

De walvispotjes zijn nog steeds een enorm succes en zullen deze week ook weer geleverd worden in ons magazijn in alle kleuren!

Velen onder jullie weten dat we ook regelmatig grote veilingen doen van merkkleding. Met inmiddels meer dan 6000 leden in onze FB groep ‘Peuters & Kleuters’ is dit dan ook altijd een enorm succes. Ben je nog geen lid? Klik dan op onderstaande FB icoontje om naar onze groep te gaan.

Tenslotte wil ik mijn webshop ontwikkelaar en nauwe vriend Aldin ontzettend hard bedanken voor alle hulp tot nu toe. Niet alleen ik maar ook hij steekt er enorm veel tijd in om alles functioneel te maken voor mij op de achtergrond.

Doordat we zo blijven groeien blijkt ook dat de webshop vaak omgebouwd of aangepast dient te worden zodat alles vlot blijft lopen voor jullie. Zonder IT hulp was dit allemaal niet mogelijk en ik ben dan ook gezegend met iemand in mijn korte vriendenkring.

Verder zijn we zelf hard aan het aftellen naar ons huwelijk op 29 augustus!!

Super spannend en dus een erg drukke maand voor ons. De eerste week van september zullen er dus ook geen pakjes verstuurd worden omdat we dan op huwelijksreis zijn. Bestellingen kunnen natuurlijk wel gewoon geplaatst worden.

 
 

Bedankt voor het lezen weer en tot snel!

Veel liefs
Manuela

ps: volg ons zeker op Instagram!

Geef een reactie