Buitenspeelgoed peuters

De laatste maand zijn er weer heel wat nieuwtjes!Natuurlijk heel wat leuke producten waar ik zo dadelijk op zal terugkomen maar we hebben ook de kaap bereikt van +2000 volgers op zowel onze FB pagina alsook onze Instagram!We zijn nog maar enkele maanden bezig dus we waren zelf erg onder de indruk. Super bedankt hiervoor en leuk dat jullie met velen ons avontuur willen volgen op de verschillende social media kanalen. Moest je ons nog niet volgen dan altijd welkom natuurlijk!Klik op de icoontjes hieronder om er rechtstreeks naartoe te gaan.

Momenteel is onze absolute nummer 1 de slipstopper waterschoen. Met de zomer in het vooruitzicht en het lekker warme weer van de afgelopen week zijn deze handige peuter en kleuter antislip schoenen niet weg te denken uit je kast. In vele coole designs verkrijgbaar.Hier enkele voorbeelden maar als je op de foto zelf doorklikt kan je ons ruime aanbod direct zien.

Wij gebruiken ze zelf voor ons zoontje van 2 als hij in het zwembad gaat, gewoon buiten op de terrastegels, binnen op de parketvloer, in douche of in bad en je kan ze ook gebruiken voor de gymles of turnen bijvoorbeeld.Ze zijn er in vele designs en van maatje 18 t/m 29 op onze webshop. Wacht zeker niet want ze vliegen letterlijk de deur uit!

Nog 1 van onze favorieten (en ook die van jullie aan de bestellingen te zien) is de Didicar. Dit zelfrijdend voertuigje is ontzettend slim gemaakt en kan rijden zonder batterij of accu.Gewoon aan het stuur bewegen van links naar rechts en hij gaat vanzelf vooruit. Vanaf 3 jaar raden ze dit product gewoonlijk aan maar ons kindje van 2 zit er nu ook al op en gebruikt het meer als een loopwagentje omdat hij het nog niet goed snapt maar dat neemt niet weg dat hij er nu al super veel plezier op beleeft.Ze kunnen tot 120kg gewicht dragen dus er kan zelfs nog een volwassene op. Wij doen dit regelmatig samen met ons zoontje zodat hij het kan leren. Swipe hieronder om de verschillende kleuren te zien. Momenteel bijna helemaal uitverkocht maar we verwachten de nieuwe levering volgende week. Paars en geel nog op stock momenteel.

Een derde topseller zijn de onzichtbare magnetische kinderslotjes. We hebben er al honderden mogen versturen en we krijgen hier echt super veel positieve reacties over.Ook dit product gebruiken we al ruim 1.5 jaar zelf thuis en hier zijn ook wij heel erg tevreden over. Je kan ze zonder schroeven of boren super simpel monteren! Bekijk zeker eens het montagefilmpje die op de webshop erbij vermeld staat.

De twinningsets van Mama & Mama’s boy waren zo snel uitverkocht dat we ook hier een beetje overdonderd waren.We gaan hier dus zeker werk van maken om de stock weer aan te vullen in heel wat maten van S t/m XXL en van 86 t/m 104 in verschillende designs, kleuren en dit voor jongens én meisjes.Momenteel zijn we met verschillende drukkerijen en textielfabrikanten in onderhandeling om onze eigen ontwerpen & labels op te zetten dus nog eventjes geduld. Hier voorlopig de laatste stuks verkrijgbaar van mama’s boy in 92 & 98.(klik op de foto om er rechtstreeks naartoe te gaan op de webshop)

Tenslotte dé absolute musthave deze zomer: de universele tablethouder voor in de auto.We willen en mogen allemaal weer gaan reizen en vele van ons zullen daarvoor de auto pakken. Met deze handige houder kan je een tablet of smartphone in 1 handige beweging installeren. Je kindje heeft hierdoor extra comfort tijdens lange (of korte ritten). Bekijk het installatie filmpje bij dit product door op de foto te tikken en je kan zien dat het letterlijk op 2 seconden vastzit!

Zoals jullie ongetwijfeld gezien hebben houden wij verschillende keren per maand winacties. De afgelopen maand hadden we weer een aantal gelukkige winnaressen:Demi Koolwijk met een cadeaubon t.w.v. € 50Sarah Reners: 2 dagen vrij te kiezen springkasteelJulie Flipkens met een paar slipstoppers naar keuzeIk vind het zelf ontzettend leuk om ook iets terug te kunnen doen aangezien jullie ons bedrijfje zo massaal steunen en daardoor dus ook naar dat niveau hoger hebben helpen tillen. We willen dus zeker acties blijven doen iedere maand!

Ook heel leuk en goed om jullie ook een beter beeld te geven wat er zich allemaal achter de schermen afspeelt is de gemaakte bedrijfsreportage.We hadden het geluk om te mogen samenwerken met een super professionele en getalenteerde fotografe namelijk Liesbeth Gavriilakis.http://www.lg-fotografie.be/corporatehttps://www.instagram.com/lg__fotografie/Echt een absolute aanrader. Hier een korte foto galerij, je kan swipen om meer foto’s te zien!

Zo, dat was weer een hele opsomming maar er gebeuren nu eenmaal enorm veel dingen achter de schermen van een webshop en zeker omdat het mijn passie is kan ik eerlijk gezegd nog pagina’s lang gepassioneerd doorgaan maar dit zal ik jullie besparen!Voor al wie tot het einde heeft volgehouden, bravo om naar al mijn gedoe te luisteren/lezen & super bedankt om ons te volgen & steunen. Een like of reactie op deze blog op FB zou super lief zijn!Nog een special thanks aan mijn zusje Gabriela die mij intussen ondersteunt met het social media gedeelte. Hier kruipt ook enorm veel werk in en ik ben dan ook heel dankbaar voor mijn rots in de branding!!Veel liefs 💋 Manuela

Geef een reactie

WIJ ZIJN MET VAKANTIE!

Bestellingen worden vanaf 1 juli verzonden.

Dit zal sluiten in 20 seconden