Geboortelijstjes

FUN FUN FUN

Het is altijd leuk om goed nieuws te kunnen brengen.

De webshop loopt veel beter dan ik ooit had durven dromen. Om dit te vieren organiseer ik nu dan ook op regelmatige basis winacties op onze verschillende social media kanalen omdat ik ook gewoon graag iets terugdoe. Jullie zorgen er tenslotte voor dat ik pijlsnel kan groeien.

Bij de start in december met zo’n 10-tal productjes had ik beloofd dat we ons gamma snel zouden uitbreiden maar dat het allemaal zo snel zou gaan had ook ik niet verwacht.

Omdat we momenteel nog zoveel merken en producten op de planning hebben staan is het soms moeilijk kiezen om een product dat is uitverkocht meteen opnieuw te bestellen of om voor helemaal nieuwe producten te gaan. Een leverancier vraagt gewoonlijk een minimum orderbedrag van enkele honderden euro’s dus het is altijd goed wikken en wegen.

 

   Aangezien ik ook nog steeds een voltijdse job uitvoer heb ik de luxe om tot nu toe alle inkomsten van de webshop opnieuw te investeren in nieuwe producten en diensten. Dat verklaart ook de snelle groei van de webshop.

 

Verder vind ik het ook ontzettend leuk om zelf te kunnen kiezen welke producten ik wil toevoegen. Aangezien ook wij een 2-jarige in huis hebben kan ik dus goed inschatten in welke producten ik wil investeren en in welke dan weer niet.

Ook vind ik het belangrijk om de kwaliteit te testen zodat mijn klanten tevreden zijn. Uiteindelijk is toch altijd het doel dat een klant blijft kopen dus ik heb er niks aan om niet eerlijk te zijn of om slechte producten te versturen.

Verder is het ook nog altijd leuk om positieve feedback te krijgen van mijn klanten. Bedankt voor jullie vele berichtjes en steun, dat doet enorm deugd!

We mogen zoveel kleintjes blij maken met leuke spulletjes. We hebben inmiddels meer dan 500 pakjes klaar gemaakt en we zitten ook al aan zo’n 15.000 webshop bezoekers dus dat zijn echt wel cijfers waar ik mega trots op ben na een prille 5 maanden bezig te zijn. Er kruipt dan ook ontzettend veel werk in maar dit doe ik met veel plezier.

Al het werk en de tijd die ik erin kan stoppen heb ik dan ook mede te danken aan mijn lieve partner. Hij is zelf niet echt geïnteresseerd in het hele kinderwebshop gebeuren maar doordat hij thuis heel veel helpt zowel in het huishouden als met onze zoon Noah geeft dat me wel de ruimte om Allez Kidz uit te bouwen. Dit waardeer ik enorm en ik besef dat dat niet voor alle mama’s het geval is.

 

 

De laatste tijd krijg ik erg vaak de vraag van andere mama’s die ook spelen met de gedachte om een webshop te beginnen en ze vragen voor raad en advies. Ik ben dan ook bezig om dit in een handige ‘startersgids’ te gieten zodat ik ook anderen kan helpen aangezien ik weet hoe moeilijk het is als je in het duister aan het tasten bent. To be continued dus…

We hebben verder ook sinds kort beslist dat we GRATIS VERZENDEN vanaf € 50!!

De komende maand gaan we vooral bezig zijn met het zomer speelgoed gamma uit te breiden dus jullie kunnen ons altijd in de gaten houden via FB of Instagram! Ook zal binnenkort onze eerste nieuwsbrief uitkomen dus het is weer een spannende maand voor Allez Kidz!

In de tussentijd hebben we ook onze handen vol met een zeer eigenwijze peuter die echt ALLES zelf wilt doen maar we proberen toch ook nog een beetje te ‘genieten’ in de mate van zodat we dat klein mannetje niet te snel groot zien worden…

Lieve groetjes
Manuela

Geef een reactie