Verjaardag 2 jaar

Verjaardag

Vorige week was het dan zover, onze Noah werd alweer 2 jaar. We hebben zijn verjaardag zo goed mogelijk gevierd naargelang de omstandigheden. Noah is wel flink gevallen waardoor hij de eerste mega bult op zijn hoofd heeft opgelopen. Achja, dat hoort er helemaal bij toch? Zijn verjaardagscadeau was dan weer helemaal goedgekeurd, een 6×6 aandrijving Jeep waarin hij tot 7 jaar plezier kan beleven

        

Vanaf dag 1 kregen we ontelbare keren van iedereen te horen ‘geniet er maar van, het gaat zo snel’. En ja hoor, ze hebben echt gelijk. Inmiddels zeggen we het zelf al tegen iedereen die een kindje op de wereld zet haha.

De dag van Noah zijn geboorte zal ik nooit vergeten en ik was 1 van de gelukkigen die onmiddellijk op die roze wolk zat. De zwangerschap was heerlijk geweest, de bevalling was vlekkeloos verlopen en nog het belangrijkste van alles, onze baby was kerngezond!

De eerste 5 maanden ben ik thuis gebleven en vanaf toen ging hij deels naar de grootouders en deels naar de kinderopvang. Hij was erg vroeg met tandjes krijgen op 5 maanden maar dan weer erg laat met zelfstandig zitten en kruipen. De eerste woordjes begonnen dan weer te komen maar het lopen duurde tot hij bijna 18 maanden was. Ieder kindje is zo anders heb ik inmiddels geleerd dus zorgen maken is vaak voor niks nodig.

Zelf ben ik gelukkig iemand die vrij relaxed is en niet snel in paniek schiet of het ergste denkt. Voor mij is dan ook altijd het glas halfvol. Positief in het leven staan trekt ook positieve mensen en kansen aan, daar ben ik van overtuigd. Natuurlijk kan ook ik tegenslag krijgen en geloof me, ik heb mijn portie ook al gehad hoor maar gewoon blijven gaan heeft me altijd vooruit geholpen.

Het Allez Kidz avontuur is inmiddels 4 maanden in volle ontwikkeling en het smaakt 200% naar meer. Alle inkomsten worden momenteel weer in nieuwe producten geïnvesteerd waardoor we stilletjes aan beginnen te groeien. Ik probeer nog altijd mijn eigen ding te doen en mijn eigen specifieke keuzes te maken waardoor ik jullie net dat tikkeltje anders kan aanbieden.

Het doet me dan ook ontzettend deugd om positieve berichtjes te krijgen van mama’s die helemaal gelukkig zijn met hun productjes. Natuurlijk kan het ook al eens misgaan en ook dan probeer ik me in alle mogelijke bochten te wringen om het recht te zetten want ‘hey’ ook ik ben niet perfect natuurlijk.

Geniet allemaal van het aankomende lenteweer zou ik zeggen, ik kan er alvast niet op wachten!!

Veel liefs
Manuela

Geef een reactie

WIJ ZIJN MET VAKANTIE!

Bestellingen worden vanaf 1 juli verzonden.

Dit zal sluiten in 20 seconden