Kinderkamer decoratie

We zijn het er allemaal over eens, het is brrrrrrrr koud!! Niks zo fijn dus om lekker thuis te zijn met ons gezinnetje aan onze warme knetterende haard. Manlief hoeft niet te werken momenteel aangezien er in tuinen weinig te doen valt met dit vriesweer. Noah gaat daardoor niet naar de grootouders deze week en ook niet naar de opvang. Echte quality time dus voor vader en zoon.

         

Zelf ben ik wel nog fulltime aan het werk en daarnaast ook druk bezig met het uitbouwen van de webshop in de avond uurtjes en weekenden. Soms moeilijk om de werk en privé balans goed te houden maar dat was te verwachten met het opbouwen van mijn eigen zaak. Klagen zal ik dan ook zeker niet doen maar goede timemanagement is wel een echte must de afgelopen maanden. Belangrijkste is en blijft nog altijd mijn kleine ventje Noah natuurlijk en niet te vergeten mijn grote ventje (die af en toe wel wat aandacht te kort komt moet ik eerlijk toegeven).

De webshop heeft sinds de start op 1 december bijna 10.000 bezoekers gehaald en zo’n 250 bestellingen waardoor ik echt wel overtuigd ben dat mijn harde werk loont! Mijn FB groep met tweedehands (en vaak ook nieuwe) kledingstukken loopt ook prima en het fijne is dat de 2 gecombineerd kunnen worden. Ook test ik alle items uit die ik verkoop aangezien ik zelf zo’n kleintje in huis heb en ik dus ook achter de producten wil staan die ik jullie aanbied. Hieronder enkele nieuwe producten. Als je op de foto klikt ga je rechtstreeks naar het product 😉 Er zijn deze week opnieuw zo’n 20-tal nieuwe items toegevoegd!!

.  

Ons huis kan de hele productenstroom niet meer aan inmiddels dus ik ben flink aan het investeren in mijn magazijntje. Lekker overzichtelijk en netjes zodat ik jullie bestellingen vlotjes kan inpakken en verzenden. Ik probeer gewoonlijk om altijd de dag zelf of de volgende dag de pakketten weg te brengen zodat niemand lang hoeft te wachten op zijn/haar spulletjes.

Ik kan jullie allemaal alleen maar uit de grond van mijn hart super erg bedanken voor het vertrouwen en de leuke feedback die ik krijg! Als jullie vragen hebben dan hoor ik het graag en anders tot snel maar weer.

Lieve groetjes
Manuela

Geef een reactie

WIJ ZIJN MET VAKANTIE!

Bestellingen worden vanaf 1 juli verzonden.

Dit zal sluiten in 20 seconden