Mijn gezin

Natuurlijk wil ik mezelf ook voorstellen zodat jullie een idee hebben wie ik ben, wat ik doe en waar mijn interesses liggen. Ik ben geboren in Nederland in 1987 en woonde er ongeveer de helft van mijn leven. In 2002 verhuisde ons gezin naar België en daar ben ik sindsdien blijven plakken. Ik heb het beste van beide werelden leren kennen en voel me overal even goed.

Mijn zussen Romy en Gabriela zijn erg speciaal voor mij. Romy is mijn oudste zus en woont nog in NL en Gabriela is mijn ‘kleine’ zusje en woont om de hoek. We hebben een enorme sterke band en gaan voor elkaar door het vuur. Ik kan me geen betere zussen wensen.

Mijn partner Geoffrey is zo’n 5 jaar geleden in mijn leven gekomen. Ik was toen 28 en wist dus al heel goed wat ik wel en niet meer wilde. Hij vinkte zowat alles af van mijn lijstje. Thank God dat Tinder in mijn smartphone terecht kwam anders had ik deze knappe lieve man nooit ontmoet denk ik. Ze zijn dus niet allemaal hetzelfde daar hoor dames!!

We kochten vrij snel ons eigen huis en hier hebben we nog geen seconde spijt van. Ook wisten we dat we niet lang wilden wachten met onze kinderwens en we gingen het avontuur aan. Een jaar later ging deze wens in vervulling en was onze Noah geboren.

We hadden enorm veel geluk dat mijn zwangerschap erg goed verliep. Ik had geen last van ochtendmisselijkheid of andere ongemakjes. Toen ik 13 weken zwanger was had ik wel plots een enorme bloeding waardoor we ontzettend vreesden voor een miskraam op dat moment.

We zijn toen onmiddellijk naar het ziekenhuis gegaan en na enkele zeer bange uren konden ze bevestigen dat alles ok was met onze baby. Ik moest een weekje platte rust pakken en vanaf toen was alles weer prima. Noah werd 1 dag voor mijn uitgerekende datum geboren en was precies 4.000 KG op de weegschaal.

Het eerste jaar was heerlijk rustig. Noah sliep meteen goed door en lag vanaf week 4 op zijn eigen kamertje. Hij was echt een droom baby en at heel goed en had gelukkig geen last van krampjes of wat dan ook.

Nu bijna 2 jaar later is het nog steeds mijn droomkindje alleen is het rustige er wat vanaf. Lekker druk dus in huis maar dit hoort ook zo met een peuter toch? Ik denk dat vele mama’s zich daar wel in zullen herkennen!

Zo dit was het zo’n beetje over mij. Bedankt voor het lezen en tot een volgende keer maar weer!

Lieve groetjes
Manuela

Geef een reactie